Ostali sportovi

Ove subote zenički atletičari učestvuju na Dvoranskom prvenstvu Srbije za juniore

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove subote zenički atletičari učestvuju na Dvoranskom prvenstvu Srbije za juniore – Nakon što je juče 25.01.2018.godine oborio Dvoranski rekord BiH u češkom gradu Ostravi, Mesud Pezer će ovog vikenda nastupiti na Dvoranskom prvenstvu Srbije za juniore/juniorke, gdje će bacati van konkurencije zajedno sa svojim starijim klupskim kolegom Hamzom Alićem, saopštili su iz AK Zenica.

Na istom takmičenju nastupit će i Abedin Mujezinović (400 m), Maid Redžić i Samir Hodžić (skok u vis), Sedin Heco (troskok) i Mediha Salkić (kugla).

Mesud Pezer je postavio novi Dvoranski rekord BiH od 20.68 metara, koji je do sada držao proslavljeni Zlatan Saračević, osvojivši drugo mjesto iza Čeha Staneka, a ispred Hrvata Žunića, Poljaka Bukowieckog i Amerikanca Whitinga. (Link: https://www.zenicablog.com/mesud-pezer-postavio-novi-drzavni-rekord-u-dvorani/).

– Ako se “po jutru dan poznaje”, nastupajuća sezona bit će plodotvorna za Atletski klub “Zenica-, procjenjuju iz Atletskog kluba Zenica.

E.Imamović
Foto arhiva

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno