Ostali sportovi

Ove subote u Areni 13. turnir u sjedećoj odbojci „Zenica 2020“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ove subote u Areni 13. turnir u sjedećoj odbojci „Zenica 2020“ – Za subotu 27.juna 2020.godine u Zenici je zakazan jednodnevni, 13. turnir u sjedećoj odbojci, kojeg organizuje Klub sjedeće odbojke (KSO) „Bosna“ iz Zenice pod pokroviteljstvom Grada Zenica.

Ovaj turnir je tradicionalni i održava se povodom Dana nezavisnosti BiH.

Inače, turnir se trebao igrati 14.marta 2020.godine u gradskoj Areni „Husejin Smajlović“, ali je njegovo održavanje, ove godine, prolongirano do 27.juna zbog pandemije koronavirusa u cijelom svijetu.

Turnir je trebao biti međunarodni, ali zbog složene epidemiološke situacije u BiH i regionu, ovoga puta izostat će  učešće ekipa iz drugih zemalja.

Ove godine na turniru će nastupiti šest ekipa iz naše zemlje sa oko 100 odbojkaša i to: domaćin Bosna, Kakanj, Živinice, Zenica 92, Ilidža i miks ekipa, sastavljena od igrača iz klubova učesnika.

E.Imamović

Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno