Nogomet

Ove subote nogometaši Čelika igraju četvrti pripremni meč u Antaliji

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Četvrti pripremni meč u Antaliji – Od 21. januara 2020. godine nogometaši zeničkog Čelika se nalaze na pripremama u Antaliji (Turska).

Do sada su odigrali tri pripremna meča i zabilježili su po jednu pobjedu, poraz i remi. Pobjedili su Gjilane s Kosova sa 1:0, poraženi su od kazahstanskog Taraza sa 2:1, dok su s makedonskim Shkupijem odigrali 2:2.

Ove subote 01.februara izabranici trenera Umita Ozata odigrat će još jedan pripremni meč u Turskoj. Protivnik zeničkog premijerligaša bit će ruski drugoligaš Fakel iz Voroneža, koji je trenutno posljednjeplasirani tim FNL-a.

Iz stručnog štaba Čelika su najavili da će Čelik u Antaliji ostati do 10. februara, nakon čega se vraćaju u Zenicu, gdje i nastavljaju sa pripremama za proljetni dio, tj. tri preostale utakmice drugog dijela prvenstva u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Raspored za posljednjih 11 kola će se znati po završetku 22. kola prvenstva. Generalna proba biće sedam dana pred nastavak lige i to protiv Borca na Bilinom polju.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno