Nogomet

Ove srijede u Trening centru NS BiH u Zenici, utakmice kadeta i juniora Čelika za prvaka Omladinske lige FBiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon obavijesti Iz Nogometnog saveza Federacije BiH, kadeti i juniori NK Čelik će svoje finalne utakmice Omladinske lige FBiH, grupa Centar odigrati na Trening centru Nogometnog/fudbalskog saveza BiH u srijedu 12.6.2024. godine.

Prvobitno je bilo određeno da se ove ove utakmice odigraju na stadionu Bilino polje.

Razlog pomjeranja utakmica na Trening centar jeste taj da će na navedenim utakmicama biti vršeno testiranje VAR tehnologije.

Kadeti NK Čelik finalnu utakmicu igraju protiv ekipe FK Baton iz Sarajeva. Utakmica počinje u 15,30 sati. (Kadeti NK Čelik su prvaci u grupi Centar 2, dok FK Baton dolazi iz grupe Centar 1).

Juniori NK Čelik finalnu utakmicu igraju protiv ekipe FK Igman Ilidža. Utakmica počinje od 18,00 sati. (Juniori NK Čelik du prvaci u grupi Centar 2, dok je FK Igman Ilidža prvak u grupi Centar 1).

Prvak Omladinske lige FBiH, grupa Centar, plasirati će se na razigravanje za ulazak u juniorsku Premijer ligu BiH gdje ih čeka ekipa FK Igman iz Konjica.

Cijena ulaznice iznosi 3,00KM, te važi za obje utakmice. Prihod od ulaznica bit će preusmjeren za pomoć u radu omladinskog pogona.

– Pozivamo sve navijače da naše dječake podrže u srijedu na Trening centru na crkvičkom brdu, te da zajedno proslavimo titulu prvaka Omladinske lige FBiH, grupa Centar. Crno-crveni dječaci te trebaju! -, poručuju iz NK Čelik.

E.Imamović

Foto sa NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno