Nogomet

Ove nedjelje u Zenici Prvi memorijalni turnir “Muhamed Kulalić”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kao što smo ranije objavili, Škola fudbala Tempo sport iz Zenice za septembar ove godine najavila je tri memorijalna turnira.

Ove nedjelje, 17.septembra 2017.godine, na rasporedu je 1.memorijalni turnir „Muhamed Kulalić“ za 2009.godište. Turniri će se igrati na terenu kluba „Tempo sport“ kod Industrijske škole.

-Na Memorijalu „Muhamed Kulalić“ nastupiće 12 ekipa podijeljenih u tri grupe. Osim domaćina, na listi učesnika su između ostalih Mladost DK, Romari, Sloga-Doboj, Sarajevo i drugi. Turnir će se igrati 17.septembra na terenima kluba Tempo sport sa početkom u 8,20 sati. Utakmica za treće mjesto igra se od 16,40, a finale je na programu od 17,00 sati -, objavili su na rtvze.

Preostali turniri u septembru:
– Subota 23.9. 2017. – 4.Memorijalni turnir „Harun Mujkić“ za 2007.godište.
– Nedjelja 24.9.2017.- 2.Memorijalni turnir „Bakir Sirčo-Barba“ za 2008.godište.
Ekipe će brojati 5+1, golovi su 5×2, a maksimalan broj igrača je 12.

Inače, Škola nogometa Tempo sport iz Zenice postala je prepoznatljiva u BiH i regionu sa kvalitetnim radom sa najmlađim selekcijama dječaka. Protekle sedmice pobijedili su na turniru u Bugojnu sa dječacima 2007.godišta, a već ove subote putuju na još jedan međunarodni turnir u Banjoj Luci u organizaciji Kluba Sport tim.

Tekst i foto: E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno