Naše

Ovako se NE parkira – devet fotografija!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zahvaljujući vašim fotografijama iz cijelog grada, nastavljamo redovnu rubriku – ovako se NE parkira – 

POČINJEMO sa parkingom iza Ekrana, odnosno kod Kineskog, gdje je bitno samo “utrpati” vozilo, bez obzira šta bilo oko vas. 

U ulici fra Ivana Jukića, prekoputa Doma zdravlja, vječiti je problem za parking, a pogledajte kako to rješavaju neki naši sugrađani, uzimajući i ono malo prostora pješacima da se probiju između automobila.

Skoknuti do obližnjeg hotela, slastičarne ili škole, nije problem, ako automobil ostavite tako da ne smeta drugima. Ponosni vlasnik ovog BMW-a ne hajse samo za ovo zadnje – da ne smeta. 

Nismo daleko otišli, do raskrsnice kod Zapada Bilinog polja. Još jedan BMW koji glumi taksistu, ali “karavan” koji misli da uključenjem četiri žmigavca nestajete sa raskrsnice koju u popodnevnoj gužvi treba savladati stotine automobila. 

U ulici Londža ionako parkira kako ko stigne, ali vjerujem da za ovoliki bezobrazluk treba imati baš džon-obraz. Direktno na zebru. 

Na šestoj fotografiji vraćamo se do Doma zdravlja, a mjesto na slici predviđeno je za ulazak invalida do obližnje rampe i prilaz vozilima. Ko još mari za to. 

Sedma i osma fotografija posvećene su neriješenom mini-parkingu na trgu Rudara, u koji bi smjeli ući samo stanari. i ne samo da se postavljena tabla ne poštuje, nego parkira ko kako i gdje stigne.

Na kraju smo uz Vatrogasni dom gdje nije bitno kakvo imaš auto, bitno je da se osjećaš glavnim i da parkiraš poprijeko. Toliko ovaj put. Šaljite nam i dalje vaše fotografije. 

nepark09



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno