Info

Otvorene prijave za učešće na novoj kreativnoj radionici

Otvorene prijave za učešće na novoj kreativnoj radionici – Agencija ZEDA organizuje novu kreativnu radionicu u okviru projekta „Budi kreativan i Ti“, „Crtanje na aluminijskoj foliji“.

Ovo je tehnika koja zahtijeva mnogo strpljenja i vremena, mirnu ruku i puno pažnje, ali nakon što ugledate rezultat, znat ćete da je vrijedilo.

Kako i na koji način se dobivaju slike na aluminijskoj foliji, saznajte na radionici koja će se održati 12. novembra 2020. godine (s početkom u 10: 00 sati).

Možda ćete baš vi nakon učešća na ovoj radionici, usavršiti ovu tehniku, ispromovisati, dobiti hobi pa i kreativni posao. Ne znate da li ste u nečemu vješti, da li nešto znate ili možete, sve dok ne probate. Da biste naučili crtati na aluminijskoj foliji, prijavite se na 032 449-412 (kontakt osoba je Ajna Dedić).

Ciljna grupa: od 15 do 50 godina starosti.

Učešće je besplatno, a PRIJAVA OBAVEZNA!

Projekat „Budi kreativan i TI“ finansiraju Agencija ZEDA i Grad Zenica.

Ovaj projekat ima za cilj jačanje kompetencija i sticanje novih vještina, te ekonomsko osnaživanje žena.

Radionica će se održati u prostorijama Agencije ZEDA (Poslovna zona Zenica 1, Zmaja od Bosne bb, II sprat- Impulsni kreativni centar).

Rok za prijave – do popune mjesta!

VAŽNA NAPOMENA: Svi učesnici su dužni nositi maske tokom radionice odnosno ponašati se u skladu sa Naredbom Križnog štaba civilne zaštite Federacije Bosne i Hercegovine.

#prijaviše_se

#naučiš

#usavršiš

#ispromovišeš

#unovčiš

Budi kreativan i TI!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem