Info

Otvoren konkurs za dodjelu stipendija iz Fonda Bejtu-l-mal Islamske zajednice

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na 62. redovnoj sjednici Rijaseta Islamske zajednice u BiH održanoj 13. oktobra 2022.godine, a na prijedlog Ureda za društvenu brigu, donijeta je Odluka o raspisivanju Konkursa  za dodjelu stipendija iz Fonda Bejtu-l-mal Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Stipendije iz Fonda Bejtu-l-mal će se dodjeljivati učenicima i studentima koji zadovolje propisane kriterije.

Prednost pri dodjeli stipendije će biti data učenicima i studentima slabijeg socio – ekonomskog statusa radi zadovoljenja socijalne pravičnosti i potrebe povećanja dostupnosti visokog obrazovanja, što bi potencijalni korisnici stipendija trebali opravdati svojim rezultatima, a na osnovu odluke komisije za dodjelu stipendija iz Fonda Bejtu-l-mal Islamske zajednice u Bosni i Hercegovini.

Konkurs ostaje otvoren do 17. novembra  2022. godine, a više informacija o načinu i uslovima prijave na konkurs možete preuzeti klikom ovdje.

Formular zahtjeva za stipendiju možete preuzeti klikom ovdje.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno