Nogomet Zenica

Osvanuli plakati u Zenici: Navijači pokazali šta misle o Zeljkoviću i NSBiH pred meč sa Ukrajinom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na nekoliko lokacija u Gradu Zenica, na panoima za javno oglašavanje, nepoznate osobe su polijepile plakate sa slikama čelnih ljudi Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i A reprezentacije, preko kojih ne velikim crvenim slovima napisano: “Nepoželjni!!!”.

Prvi na listi “nepoželjnih” je predsjednik N/FS BiH Vico Zeljković, ali na plakatu se nalaze i slike selektora Save Miloševića, zatim direktora reprezentacije Zvjezdana Misimovića te članova Izvršnog odbora N/FS BiH.

Plakati su, očito iz protesta i navijačkih nezadovoljstva, osvanuli samo dan prije polufinalne utakmice baraža za Evropsko prvenstvo 2024. godine, u kojem će “Zmajevi” u četvrtak, 21. marta, u 20.45 sati na zeničkom Stadionu “Bilino polje” ugostiti selekciju Ukrajine.

Sve ovo sugerira da će zenički stadion, koji je za ovu utakmicu odavno rasprodan, sutra biti poprištem i obračuna navijača bh. reprezentacije s vodstvom Saveza i reprezentacije.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno