Biznis

Ostanite kući uz besplatnu dostavu “KNJIŽARE SVJETLOST”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

“KNJIŽARE SVJETLOST” – Kao društveno odgovorna kompanija, Svjetlostkomerc d.d. dala je sebi zadatak da svojom uslugom i besplatnim isporukama na adresu svim vjernim kupcima u Gradu Zenici, omogući ostanak kući i nesmetano obavljanje svakodnevnih zadataka. Naime, turbulentan i nadasve izazovan period za sve građane Bosne i Hercegovine traje već duže od mjesec dana. Svakodnevnice građana su promijenjene i ograničene, a sve u cilju prevencije i zaštite cjelokupnog društva, te upravo iz tih razloga „KNJIŽARA SVJETLOST“ je formirala posebne školske i poslovne setove.

Za sve školarce, kako bi i od kuće bilježili super rezultate, formirali su setove neophodnog školskog pribora, koje uz besplatnu dostavu isporučuju na adresu svim stanovnicima Grada Zenice.

S druge strane, za sve poslovne ljude koji u ovom momentu rade od kuće, u ponudi je super kancelarijski set, koji će neupitno olakšati i organizirati njihove poslovne izazove.

Kako bi Vašu svakodnevnicu učinili zabavnom, iz bogate ponude izdvajaju brojne društvene igre, hobi i craft program, te veliki broj najnovijih domaćih i svjetskih naslova. Iskoristite mogućnost formiranja narudžbe po Vašem izboru, te učinite da svaki dan proveden u Vašem toplom domu, bude ispunjen aktivnostima koje volite.

Vjerujemo da ćete i ovaj put prepoznati kvalitet usluge i uživati u prednostima koje Vam „KNJŽARA SVJETLOST“ pruža već dugi niz godina, a to su kvalitetan proizvod, pristupačne cijene i besplatnu isporuku na adresu.

Uz „KNJIŽARE SVJETLOST“ nema zastoja u svakodnevnim obavezama.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno