Nogomet

Ostala su tri dana do početka prvenstva i noćne utakmice NK Čelik-NK Moševac na Bilinom polju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ostala su 3 dana do početka prvenstva i noćne utakmice na Bilinom polju. 🌙

U subotu će naši crno-crveni momci odigrati utakmicu prvog kola Druge lige FBiH. Utakmica se igra na stadionu Bilino polje s početkom od 20:00 sati. Protivnik našoj ekipi bit će ekipa NK Moševac. Pohod na rang više počinje uskoro a za to je potrebna podrška svih navijača i simpatizera.

Bez obzira ko bio protivnik i u kojoj ligi se Čelik nalazio, mnogi navijači nisu odustajali od aktivnog praćenja utakmica. Ovaj put pozivamo sve navijače da u subotu budu vjetar u leđima našim momcima, našim trenerima i našem Čeliku. Sigurnim stopama Čelik se postepeno vraća u vrh bosanskohercegovačkog nogometa, vraćanjem starih dugova i pozitivnim poslovanjem u sadašnjosti. Međutim, da bi ovo sve imalo smisla, potrebna je vaša podrška na naljepšem stadionu, Bilinom polju.

Sezonske ulaznice za narednu sezonu možete kupiti svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:00 sati na stadionu Bilino polje. Cijene sezonskih ulaznica iznose:

🟩 Zapad: 55,00 KM
🟥 Jug: 40,00 KM
#samočelik

NK Čelik Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno