Ostali sportovi

Osam medalja za TKD Start na prvom Kupu BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Osam medalja za TKD Start na prvom Kupu BiH – U sportskoj dvorani Amel Bečković u Vogošći održan  je prvi Kup Bosne i Hercegovine u organizaciji TKD saveza BiH. Na takmičenju je bilo oko 400 takmičara iz 25 klubova. TaeKwonDo klub START je nastupio, kao i uvijek u borilačkom dijelu takmičenja, jer je Taekwondo prvenstveno kontaktni borilački sport.
U veoma jakoj konkurenciji smo osvojili  smo šest zlatnih i dvije srebrene medalje, a nastupili smo sa osam takmičara.  U ukupnom poretku osvojili smo treće mjesto u kategoriji mlađi kadeti, i  imamo najboljeg juniora turnira Irvin Đananović koji je napomene radi i državni prvak.
Osvojene medalje:
1.Edah Dilaver 1 mjesto  zlatna medalja
2.Anes Kadric 2 mjesto srebrena  medalja
3.Irvin Đananović 1 mjesto zlatna medalja
4.Ena Šehović 1 mjesto zlatna medalja
5.Merijem Tutić 2 mjesto srebrena medalja
6.Bakir Muračević 1mjesto zlatna medalja
7.Haris Behrem 1 mjesto zlatna medalja
8.Tarik Duranović 1 mjesto zlatna medalja
 
TKD klub START ne prestaje sa radom niti za vrijeme ljetnog raspusta, a slijedeća aktivnost jeste ljetni kamp na Boračkom jezeru, koji je fantastična prilika za treninge u prirodi, kao i odmor za roditelje bez čije pomoći ovaj klub ne bi bio najbolji u gradu . Dođite i uvjerite se svakim radnim danaom na prvom spratu RK Bosna
Uprava TKD START


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno