Nogomet

Ornek: Mi smo skroman tim, ali u sedam dana smo tri puta ostali neporaženi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ornek: Mi smo skroman tim, ali u sedam dana smo tri puta ostali neporaženi – Čelik je u šestom kolu Premijer nogometne lige BiH lako savladao Zvijezdu 09 rezultatom 2:0 te upisao i treći uzastopni domaći trijumf, a bio je ovo i prvi susret u kojem su ove sezone puleni turskog trenera Adnana Orneka postigli više od jednog gola. Zvijezda je, pak, nakon tri uzastopna remija, poražena u drugom uzastopnom meču.

– Ne sjećam se kada sam izgubio utakmicu, a da moj golman nije imao nijednu intervenciju. To je paradoks koji se ne dešava baš često. Čelik je zasluženo pobijedio, jer je postigao golove iz brzih akcija – kazao je trener Zvijezde 09 Milan Đuričić, koji je dodao i kako nije sramota izgubiti u Zenici. Gostujući je trener pohvalio i “divnu publiku, koja, zaista, nosi ove momke”.

– Želio bih zahvaliti protivniku na fer i korektnoj igri – jednoj gospodskoj igri. Znali smo da nas čeka kvalitetan protivnik, ali nama prednost i olakšanje daje što igramo pred domaćom publikom.

Ali, ne smijemo zaboraviti da smo mi skroman tim, koji je, ipak, u sedam dana tri puta ostao neporažen – kazao je Ornek, koji je dodao kako je proteklih dana morao dosta mijenjati tim.

On je istakako kako se njegovi igrači dobro bore, ali i da zaslužuju veći broj navijača na tribinama te zahvalio svima koji su došli da podrže njegov tim.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno