Politika

Organizovani svečani prijemi u Skupštini ZDK u povodu obilježavanja Dana ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizovani svečani prijemi u Skupštini ZDK u povodu obilježavanja Dana ZDK – U sklopu Programa obilježavanja Dana Zeničko-dobojskog kantona predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Jasmin Duvnjak danas je bio domaćin svečanog prijema za dosadašnje predsjedavajuće Skupštine Zeničko-dobojskog kantona.

Od dosadašnjih predsjedavajućih Skupštine Zeničko-dobojskog kantona ovom prijemu su prisustvovali  Sejad Zaimović, Sretko Radišić, Miralem Galijašević i Draženka Subašić.

Predsjedavajući Skupštine Zeničko-dobojskog kantona Jasmin Duvnjak danas je bio domaćin i svečanog prijema za akademsku zajednicu i predstavnike Univerziteta u Zenici na čelu sa rektorom Damirom Kukićem.

U delegaciji Univerziteta, uz rektora, su bili prorektori, dekani fakulteta direktor Insitututa Kemal Kapetanivić i direktor Studentskog centra Univerziteta u Zenici.

Ovom prilikom istaknut je poseban značaj i odgovornost obrazovnih ustanova u obilježavanju državnih praznika i njegovanju tekovina historije Bosne i Hercegovine i značaj obrazovnih ustanova za ukupan razvoj i prosperitet Zeničko-dobojskog kantona i Bosne i Hercegovine.

 Stručna služba Skupštine ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno