Nogomet

Organizovan odlazak na utakmicu u Visoko: SVI, ALI BAŠ SVI, U VISOKO!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
SVI, ALI BAŠ SVI, U VISOKO!
Svi se nerado sjećamo 14.11. prošle godine i prekida utakmice zbog utrčavanja navijača na teren nakon sudijske lakrdije protiv našeg kluba kada je zbog situacije sa slike izmišljen nepostojeći penal za Bosnu iz Visokog.
Epilog incidenta je da je Čelik taj dan praktično izgubio 6 bodova, te je kažnjen novčanom kaznom i zabranom odigravanja 3 domaće utakmice pred publikom.
Iako, iz dobro znanih razloga, Čelik ove sezone nije imao ambiciju ući u viši rang, boli nas bilo kakva nepravda prema našem klubu, bila ona režirana od strane političara, drugih klubova ili korumpirane sudijske organizacije.
Posljednju gostujuću utakmicu ove sezone Čelik igra upravo protiv Bosne iz Visokog. Iako ova utakmica nema nikakav rezultatski značaj za naš Čelik, dužnost svakog čelikovca i Robijaša je taj dan biti u kopu i nositi našu ekipu do 13. uzastopne pobjede, pogotovo iz razloga što igramo protiv kluba koji se čitavu sezonu služi nečasnim radnjama protiv kojih se borimo.
Najveći protivnici Čelika i naše grupe su političari koji rade protiv našeg kluba i svi oni koji se služe radnjama koji uništavaju ovu igru.
I zato… Svi, ali baš svi, u Visoko. Ne zbog nova tri boda ili pozicije na tebeli. Zbog dostojanstva i onog što naš klub mora predstavljati – pravdu, poštenje, inat, prkos i zadrtost !
Uplate za gostovanje su u subotu od 19:00 do 21:00.
Cijena gostovanje je 10KM.


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno