Info

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,, Zlatni ljiljan”, Udruženje dobitnika najvećih ratnih priznanja i JOB “Unija veterana” izrazili podršku rudarima

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,, Zlatni ljiljan”, Udruženje dobitnika najvećih ratnih priznanja i JOB “Unija veterana” izrazili podršku rudarima  – Imajući u vidu da je stanje u Rudniku mrkog uglja Zenica i Breza vrlo teško, a da su za to najmanje krivi radnici koji proizvode novu vrijednost i to na dubini od 500 metara i više. Među rudarima  su i oni koji su branili ovu državu pune 4 godine.

Pored svega toga da se dovodi u pitanje njihova egzistencija, a da gospoda koja ništa ne proizvodi ima velika primanja i to redovna.

Stoga dajemo punu podršku RUDARIMA da istraju u svojim zahtjevima, te ukoliko bude potrebno i mi ćemo se priključiti protestima!

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem