Info

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica: Obilježavanje Kote 715 Zavidovići

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica: Obilježavanje Kote 715 Zavidovići- Dana 27.06.2021. godine dobili smo poziv od Odbora za obilježavanje značajnih datuma Zavidovići za Obilježavanje Kote 715 Zavidovići. Na Koti 715 poginulo je 120 zeničana.

Obezbjedili smo prevoz, doručak i vodu za naše roditelje šehida čiji su sinovi poginuli na Koti. Svake godine imamo obilježavanje Kote 715, koje je postalo naša tradicija. Od organizatora smo lijepo dočekani i sve je prošlo u najboljem redu. Položili smo cvijeće na Spomen obilježju Zavidovići i na Spomen obilježju Kota 715.

Nadamo se da će ovo ostati i dalje tradicija koju ćemo moći svake godine da obilježavamo, jer naši šehidi i poginuli borci su vrijedni svakog pomena i da ih se sjećamo na svaki mogući način.

Organizacija porodica šehida i poginulih boraca ,,Zlatni ljiljan” Grada Zenica, predsjednica Nihada Husejnagić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno