Nogomet

Opuštena atmosfera na treningu Zmajeva u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Opuštena atmosfera na treningu Zmajeva u Zenici – Izabranici Mehmeda Baždarevića do petka će ukupno odraditi šest treninga, a večeras bi trebala da bude i kompletirana ekipa. Danas su na treningu bili Višća, Medunjanin i Bajić, koji su sinoć stigli u Trening centar.

Očekuje se dolazak još u toku dana Miralema Pjanića, a svi u našoj selekciji nadaju se da će sjajni veznjak Juventusa biti spreman za utakmicu u petak. Sigurno da su i brojne povrede malo poremetile atmosferu u reprezentaciji, ali ona je i dalje na visokom nivou.

Danas je odrađen trening u jednoj opuštenoj atmosferi. Povratak Muhameda Bešića u reprezentaciju sigurno će značiti kako za atmosferu, tako i za selektora koji može računati na ovog beskompromisnog borca sredine terena.

Trening je bio otvoren za medije prvih 15-tak minuta, tako da se osim standardne ševe, te trčanja okolo nije se moglo vidjeti šta je danas na repertoaru stručnog štaba. Međutim kako je i sam Adnan Gušo kazao na pressici, dosta se radi na taktici, tako da ne sumnjamo da će naši igrači petak dočekati potpuno spremni za narednog protivnika, koji nam se provukao u prvoj utakmici, kada su golom u posljednjim trenucima utakmice izvukli bod na domaćem terenu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno