Zenica

Oprezno sa plakatima i obavjestima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Obavještavamo sva pravna i fizička lica da je u Zenici zabranjeno postavljanje bilo kakvih obavještenja i oglasa, uključujući i smrtovnice na mjestima koja nisu namjenska za oglašavanje, kao što su fasade zgrada, stubovi javne rasvjete, stabla drveća i slično. Poštujući pijetet prema umrlim molimo građane da smrtovnice zalijepe na mjestima predviđenim za obavještavanje, a ne na stubovima za javnu rasvjetu i druga nepropisna mjesta.

U toku je čišćenje stubova za javnu rasvjetu putem trećeg lica pa će protiv svakog lica koje se reklamira ili oglašava bez izuzetka poduzimati represivne mjere izdavanjem prekršajnog naloga. Molimo građane da nam pomognu na identificiranju lica koja neovlašteno postavljaju razne plakate, oglase, smrtovnice i drugo na nedozvoljenim mjestima radi preduzimanja zakonskih mjera protiv istih.

Sačuvajmo lijep izgled našeg grada.

Služba za inspekcijske poslove Grada Zenica



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno