Zenica

Oprez: (Opet) Radovi u ulici Mejdandžik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Svi oni koji automobilom, pa i pješice, pokušavaju koristiti ulicu Mejdandžik, odnosno dionicu od ulaza u Tržnicu na Kočevi, pored Druge gimnazije ka Talića brdu, trebaju biti oprezni i bez velike potrebe izbjegavati tu ulicu, jer se u njoj jutro (opet) odvijaju radovi. Naime, jučer u poslijepodnevnim satima građani su nam poslali nekoliko fotografija “podignutog” asfaalta ispod kojeg je izbijala voda, da bi jutros započeli radovi na otkopavanju nedavno postavljenog asfalta.

Podsjećamo tristotinjak metara ove ulice rekonstruisano je proteklog mjeseca po planu Gradske uprave, a radovi su koštali više od 200 hiljada KM. Prema jutros viđenom, došlo je do  pucanja vodovodnih cijevi, ali nije poznato je li razlog loš kvalitet ugrađenih cijevi ili loš način ugradnje. Za sada nema ni zvanične objave ViK ili Gradske uprave do kad će radovi trajati, obzirom da je dio stanara ovog područja i bez napajanja pitkom vodom.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno