Zabava

ONLINE KONCERT: Pred nama je koncert stoljeća: Najveće muzičke zvijezde pjevat će 6 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ONLINE KONCERT: Lady Gaga organizira online koncert pod nazivom One World: Together at home, a okupit će trenutno najveće muzičare iz showbiz industrije.

Koncert će se održati 18.04. u suradnji sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom i organizacijom Global Citizen, a cilj je da svi na svijetu osjete zajedništvo, pobijede strah od budućnosti i dobiju nadu.

Globalni livestream trajat će od 20 sati do 2 sata ujutro.

Među onima koji će nastupiti su Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong iz Green Daya, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Idris i Sabrina Elba, J Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma., Paul McCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan i Stevie Wonder.

Program će voditi Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel i Stephen Colbert.

Gaga je sve pozvala da uživaju u muzici, a kako kaže, ne moraju ništa uplaćivati jer je preko donatora prikupila 35 miliona dolara.

centralna.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno