Zenica

Omladinski hor Zenica u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinski hor Zenica u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona – Danas je u čast obilježavanja 25 godina Omladinskog hora Zenica zamjenik predsjedavajuće Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, Jasmin Duvnjak sa sardnicima upriličio svečani prijem za predstavnike ovog udruženja. Uz maestra Milenka Karovića današnjem prijemu su prisustvovali solisti Merima Mustafić  i Ermin Ašćerić, te član hora Adla Abazović. Maestro Karović je tom prilikom upoznao prisutne na put koji je prošao Omladinski hor Zenica od dana osnivanja, sa svim uspjesima koje je imao sa svojih 2800 članova, koliko je kroz hor prošlo od dana osnivanja.

Ovom prilikom zamjenik predsjedavajuće Skupštine Zeničko-dobojskog kantona, Jasmin Duvnjak je čestitao jubilej od četvrt vijeka postojanja Omladinskog hora Zenica i iskazao maksimalnu podršku u njegovom daljnjem radu. Na kraju je izkazao i finansijsku podršku za održavanje koncerta  pod nazivom “Night Fever”. Riječ je  o prvom Mjuziklu u Bosni i Hercegovini, a koji će Omladinski hor pred zeničkom publikom izvesti u subotu 17. decembra 2016. godine na velikoj sceni Bosanskog narodnog pozorišta Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno