Ljudi

Omladinac Čelika cijeli džeparac poklonio klubu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Omladinac Čelika cijeli džeparac poklonio klubu  – Nakon mnogo lijepih priča koje su se danas desile u klubu jedna od njih je ostavila poseban utisak na sve prisutne.

Želeći gledati svoj voljeni Čelik još mnogo godina, Harun Bjelošević odlučio je pokloniti klubu svoj kompletan džeparac koji je uštedio kako bi Čelik bio još bolji i jači. Iako je već odavno i član kluba ali i član Čelikove U-10 selekcije kod trenera Omera Kopića, odlučio je i na ovaj način da pomogne svoj Čelik.

U klub je došao u pratnji oca Harisa i majke Šejle koji su također članovi kluba i koji su u svog sina usadili ljubav prema crno-crvenim bojama. Harunov san je da nakon vrijednog treniranja obuče Čelikov dres i zaigra za prvi tim na stadionu “Bilino polje” pred “Robijašima”. Danas je imao samo jednu želju koju mu je klub rado ispunio – da istrči sa loptom na teren stadiona i osjeti kako je to boriti se za svoj tim na najljepšem stadionu.

Harune, nastavi vrijedno trenirati i učiti u školi – očekujemo te u prvom timu! Danas su Bjeloševići dokazali da su zaista veliki Čelikovci! NK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno