Biznis

Oliver Mlakar prezentirao novi Vegedor: Više povrća, manje soli!

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oliver Mlakar prezentirao novi Vegedor: Više povrća, manje soli! – AC FOOD plasirao je na tržište Bosne i Hercegovine redizajnirano pakovanje Vegedora. Uz novi i zdraviji koncept, ovaj univerzalni dodatak slanim jelima sa znatno manje soli koji sadrži povećanu gramaturu šest vrsta sušenog povrća, od sada je na tržištu u novoj ambalaži. Zaštitno lice ovog brenda je poznati televizijski voditelj Oliver Mlakar, navodi se u saopćenju AC FOOD-a.

„Drago mi je da sam imao tu čast da budem zaštitno lice Vegedora i da sam dobio poziv da učestvujem u jednoj ovakvoj priči. Začini su meni jako bliska tema jer sam godinama kroz posao bio vezan za kulinarstvo i emisije takvog tipa. Nakon prvog kontakta vezanog za saradnju presudila je činjenica da je Vegedor začin sa manje soli i više povrća jer je poznato da najviše preferiram zdravu ishranu“, izjavio je Mlakar.

Bitno je istaći da je Vegedor zbog svog sastava puno zdravija varijanta dodatka slanim jelima u odnosu na slične proizvode. Sa više povrća i najmanje soli u odnosu na konkurenciju, te kurkumom kao prirodnim bojilom, sa potpuno novom i domaćom recepturom, Vegedor je dodatak jelima koji u skladu sa navikama, ali i novim trendovima nudi zdraviji pristup kuhanju zadržavajući ukus, unaprijeđujući kvalitet i visoka očekivanja tradicionanog i savremenog načina kuhanja.

Vegedor je upakovan u novu amabalažu sa zip zatvaračem i dopadljivog je dizajna koji asocira na domaće, čisto, prirodno i ukusno, sa pakovanjima od 250 i 500 gr.
U sastav Vegedora ulazi sušeno povrće mrkva, pastrnjak, poriluk, luk, celer, list peršuna, kuhinjska sol, kurkuma kao prirodno bojilo, biber i so, što sve skupa omogućava optimiziran sastav ovog vrhunskog dodatka slanim jelima.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno