Ostali sportovi

Olimpijski komitet BiH nagradio Elvedinu Muzaferiju

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Olimpijski komitet Bosne i Hercegovine nagradio je Elvedinu Muzaferiju za sjajne ovosezonske rezultate u Svjetskom kupu za skijašice.

Iz krovne kuće bh. sporta poručili su kako “kao nebudžetski korisnik, nastavljaju podržavati najbolje bh. sportiste i olimpijce”.

– Izvršni komitet Olimpijskog komiteta BiH je razmatrao postignute rezultate i donio odluku da sa 10.000 KM podrži pripreme i nastupe Elvedine Muzaferije u nastojanjima da ostvari što bolje rezultate u narednom periodu, a posebno na Zimskim olimpijskim igrama Milano Cortina 2026, te je uvrstio u Program+ OKBiH za najbolje sportiste OKBiH.

Česititamo Elvedini, porodici, njenom trenerskom timu, klubu i Skijaškom savezu BiH, te upućujemo iskrene čestitke na odličnim rezultatima koji su obradovali cjelokupnu bh. sportsku zajednicu, ali i sve građane BiH – saopćili su iz OKBiH.

Naša najbolja skijašica izborila je plasman u finale Svjetskog kupa u superveleslalomu i spustu koje će se održati u Saalbachu (nastupa 22. i 23. marta).



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno