Košarka

Okupljanje kadetske reprezentacije U17

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Okupljanje kadetske reprezentacije U17 – Selektor kadetske reprezentacije U17, Josip Pandža, zakazao je prvo okupljanje potencijalnih kandidata za nedjelju 24.4.16. godine u Hotelu Tiron, Kakanj koje će trajati do petka 29.4.16.
„Za sada se želimo uvjeriti u formu i stanje naših igrača. Za 16. maj zakazali smo početak pravih priprema. Već smo dogovorili neke utakmice, 24. maj protiv Egipta, 26. maj igramo sa Turskom, a od 27. do 30. maja učestvujemo na Internacionalnom turniru u Travniku, gdje ćemo igrati sa selekcijom Grada Zagreba i reprezentacijom Crne Gore.
Imamo pozive Španije i selekcije Finske. Nadam se da ćemo i tu učestvovati, jer su nam potrebne zaista jake utakmice“ – dodaje je Pandža.

Čast i zadovoljstvo nam je, da će naš Klub na ovim pripremama, predstavljati sljedeći igrači: Semin Burko, Harun Alić, Amar Brkić i Ahmet Begić.
Poželimo mnogo sreće našim momcima da u što boljem svjetlu predstave naš Klub i naš Grad.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno