Košarka

OKK Čelik zaključio listu pojačanja: Varupa, Bajramović i Dragolj nova imena

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik zaključio listu pojačanja: Varupa, Bajramović i Dragolj nova imena – Košarkaši Čelika pripremaju se za početak nove sezone u A1 ligi. Zeničani su ove za razliku od prošle sezone na vrijeme krenuli s pripremama, a također igrački kadar u odnosu na prošlu sezonu pojačan je za trojicu novih košarkaša.

Kako smo ranije i pisali, Zeničani su uspjeli zadržat kostur ekipe od prošle sezone, a pojačali su se sa Namikom Varupom, Benjaminom Bajramovićem, te Kerimom Dragoljem.

Iako je postojala mogućnost da Amerikanac LaDon Singleton, koji je trenirao sa Čelikom prošle sedmice ostane u Zenici, ipak ovaj košarkaš neće ostati u klubu, tako da je prelazni rok kada je u pitanu OKK Čelik zaključen.

Sada slijede utakmice i uigravanje prije početka sezone u kojoj su ambicije visoke, a mnogi smatraju da Čelik ima tim za prvo mjesto i povratak u društvo najboljih klubova u BiH.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno