Košarka

OKK Čelik u posljednjoj provjeri pred početak lige savladao Busovaču

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik u posljednjoj provjeri pred početak lige savladao Busovaču – Košarkaši zeničkog Čelika sinoć su u Busovači odigrali prijateljsku utakmicu, koja je ujedno bila i posljednja provjera pred početak A1 lige koja starta u subotu. Zeničani su u ljetnoj pauzi ostali bez najboljih igrača, ali su opet sklopili respektabilnu ekipu, protiv koje niko neće moći unaprijed upisati bodove.

Nakon pobjede protiv Iskre, te poraza od Triglava, sinoć su izabranici Armela Mujakovića u trećoj pripremnoj utakmici ostvarili pobjedu nad Busovačom rezultatom 81:102 (42:51).

Posebno su Zeničani dobro odigrali u drugom poluvremenu, tako da je konačni rezultat mogao biti i veći u korist OKK Čelik. Ono što posebno raduje stručni štab jeste dobra igra dva juniora. Imran Porča je postigao 23, dok je Ahmet Begić ubacio 11 poena, od ostalih košarkaša , Adi Bambur i Armin Avdibegović postigli su po 17 poena.

Čelik će ovog vikenda u 1.kolu A1 lige na domaćem terenu dočekati sastav Igmana.

Sport ZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno