Košarka

OKK Čelik: poziv na derbi na Bilmišće u subotu!

poziv na derbi na Bilmišće u subotu!
Poziv na derbi na Bilmišće u subotu!
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

OKK Čelik: poziv na derbi na Bilmišće u subotu!  OKK Čelik je obavjestio navijače i ljubitelje košarke da će narednu domaću utakmicu protiv KK “Promo” Donji Vakuf, uokviru 17.kola “A1Lige” igrati u dvorani na Bilmišću u subotu 27.2.16. u 20h.

Zbog početka priprema Davis Cup teniske reprezentacije, koje će se održati sljedeće sedmice, OKK Čelik nije bio u mogućnosti odigrati ovaj jako bitan meč u Zeničkoj Areni.

– Sportski ili ne, naši gosti iz Vakufa nisu željeli prihvatiti ponuđeni jedini slobodni termin, koji smo mogli obezbjediti u dvorani Bilmišće iako smo sve podkrijepili dokazima o zauzetosti dvorana. Tako da se ovim putem želimo zahvaliti g. Aliji Porči koji je ispred NS/FS BIH kao glavni organizator turnira klubova ženske Premijer Lige (koji se igra u subotu i nedjelju) našao razumijevanja da nam ustupi nekoliko sati pretrpanog rasporeda, da bi mogli odigrati ovaj jako bitan meč za naš Klub. Zahvaljujemo se i ljubaznom osoblju srednje Mješovite škole na Bilmišću na ukazanoj susretljivosti i profesionalizmu. Ovo je jedan svijetli primjer kako se sportski kolektivi, radnici i ljudi koji su zaduženi za sportsku infrastrukturu trebaju pomagati i držati zajedno za dobrobit zeničkog sporta, saopćeno je.

Dvorana na Bilmišću, hram Zeničke košarke, renovirana je i budi lijepa sjećanja na “legendarne košarkaške subote” . Zato OKK Čelik i Zenicablog poziva sve nvijače da dođu u subotu u 20h i pomognu našim momcima da dobiju ovu utakmicu, utakmicu sezone, i ostave ekipu Promo Donji Vakuf iza sebe na tabeli.

Dođite i podržite nas jer ovi momci to zaslužuju.
Samo Čelik!

 

OKK Čelik



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno