Košarka

OKK Čelik doveo trojicu novih igrača: Ambicije kluba ponoviti rezultat iz prošle sezone i nastaviti afirmaciju mladih igrača

OKK Čelik doveo trojicu novih igrača: Ambicije kluba ponoviti rezultat iz prošle sezone i nastaviti afirmaciju mladih igrača – Nakon finalne utakmice play offa za prvaka A1 lige protiv Gradine u Srebreniku, košarkaši Čelika nisu prekidali trenažni proces.

Dva mjeseca su u trenažnom procesu omladinske i seniorska ekipa. Trener Armel Mujaković sa svojim pomoćnicima i ekipom, vrijedno radi dva puta dnevno. Treninzi se obavljaju kombinovano u teretani i Areni. Kostur tima ostao je isti, uz trojicu pojačanja. To su Namik Varupa, bivši igrač Travnika, Kerim Dragolj iz Konjica, i Benjo Bajramović, koji je nastupao za Burch.

Do početka lige u oktobru, u planu je 5. I 6. oktobra nastup na turniru u Vitezu, kao i odigravanje više prijateljskih susreta sa ekipama iz okoline, među kojima je i Košarkaški klub Kakanj. Ambicije kluba su ponoviti uspjeh iz prošle sezone, to jest plasman u play off za prvaka A1 lige, i nastaviti sa afirmacijom mlađih košarkaša, čime bi se stvortili uslovi za plasman u Premijer ligu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem