Odbojka

OK „Čelik –R“ podržao Međuškolsko odbojkaško takmičenje zeničkih osnovnih škola

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U sklopu planskih aktivnosti za 2024. godinu Odbojkaski klub “Čelik- Volley” Zenica, nastavio je sa radom na afirmaciji i popularizaciji muške odbojke u našem Gradu.

Tako je danas, 19.3.2024.godine, organizovao u saradnji sa nastavnicima osnovnih škola, međuškolsko takmičenje u kojem će učešće uzelo sedam muških ekipa i deset ženskih ekipa zeničkih osnovnih skola. Pobjednici će, naš Grad, predstavljati na kantonalnom prvenstvu.

Nakon završenog takmičenja, na oficijelnoj facebook stranici su objavili:

– U skladu sa našom misijom da podržimo razvoj ženske odbojke i da doprinesemo lokalnoj zajednici, danas smo pružili značajnu podršku organizaciji međuškolskog odbojkaškog takmičenja za osnovne škole u Zenici.

Prepoznali smo važnost održavanja ovog takmičenja kao sredstva za podršku mladim sportistima u njihovom razvoju. Ovo takmičenje ne samo da pruža priliku mladim talentima da pokažu svoje vještine i talente, već i promoviše zdrav način života, timski rad i sportski duh među učenicima osnovnih škola u našem gradu.

Demonstrirali smo svoju posvećenost ulaganju u mlade buduće sportiste, pružajući im podršku kako bi razvili svoj puni potencijal ne samo na sportskom terenu, već i u životu općenito. Ovaj angažman nije samo dokaz društvene odgovornosti, već i izraz dubokog uvjerenja da je ulaganje u mlade generacije ključno za stvaranje zdravije, aktivnije i prosperitetnije zajednice.

Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica ponosan je što je partner u održavanju ovakvog događaja i nastavit će da podržava inicijative koje promovišu sportske vrijednosti i razvoj mladih talenata. Kroz zajednički rad i podršku, uvjereni smo da možemo stvoriti bolju budućnost za našu djecu i našu zajednicu.

Također iskoristit ćemo priliku da čestitamo Osnovnoj školi “Musa Ćazim Ćatić” Zenica na osvajanju 1. mjesta u ženskoj odbojci. Još jednom se dokazuje naš kvalitet s obzirom da su ovu ekipu činile odbojkašice koje su prošle naš omladinski pogon! Ponosni smo -, stoji u objavi OK „Čelik-R“.

E.Imamović

Foto OK „Čelik-R“



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno