Zenica

OGROMAN USPJEH: Saloni “Charm” ambasador brenda “Keune”

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Zeničanka Sabina Karić već 30 godina uspješno se bavi frizerskim poslom, a zahvaljući predanom i profesionalnom pristupu upravo njeni saloni “Charm” predstavljaju sinonim za frizerske usluge u Zenici i šire.

Sabina nije krila zadovoljstvo zbog ovog ogromnog uspjeha i svojevrsnog priznanja za odlične ideje i profesionalan rad.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što smo napravili korak dalje ka mome putu uspjeha i što su saloni “Charm” i ja, kao njihov osnivač i vlasnica prepoznati kao nosioci inovativnih, modernih i kreativnih trendova iz oblasti njege i dizajniranja kose, izabrani za ambasadora svjetski poznatog brenda “Keune”.

– Meni, kao Sabini Karić, posebna je čast biti ambasadorica brenda “Keune”, jer ambasador brenda ne čini samo osoba imenom i prezimenom! Najviše ga čine njena djela, uspjesi, ulaganja u nova znanja, praćenje trendova kao i da budete kreativniji od drugih.

Zašto su saloni “Charm” izabrali brend “Keune” kao glavnu kozmetičku liniju za njegu i tretman kose?

– Zato što je brend “Keune” svojim inovativnim proizvodima, novim trendovima predvodnik beauty trenda budućnosti. Zato što uz “Keune” proizvode možete zablistati i postati najbolja verzija sebe.

– Hvala “Keune”-u što su prepoznali salone “Charm” da sa svojim idejama i trendovima idemo ispred drugih i da u vašim salonima kosa nije kosa, kolorisanje nije farbanje, frizura nije frizura! Mi sa frizerskim brendom “Keune” stvaramo da kosa, kolorisanje i frizura postaju remek djelo frizerske umjetnosti – rekla je Sabina Karić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno