Nesreće

Oglasio se student koji je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Drveniji: “Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedni pravdi”

Podijeli ovu vijest:

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u utorak, 10. maja, u centru Sarajeva kod Fakulteta političkih nauka, povrijeđen je mladić iz Zenice, student prve godine na FPN-u.

Na mjestu nesreće se moglo vidjeti prednje svjetlo, koje je od siline udara otpalo sa vozila koje je udarilo mladića. Vozač i suvozač su tada zamijenili mjesta nakon nesreće i nagazili “po gasu”.

Mladić je prevezen na KUM radi ukazivanja ljekarske pomoći, a danas se prvi put oglasio na društvenim mrežama.

Njegovu objavu prenosimo u cjelosti:

“Siguran sam da ste do sada pročitali u medijima da se desila saobraćajna nesreća na Drveniji. Nažalost, ja sam taj student kojeg je udarilo auto kod fakulteta. Nakon udesa odvezli su me na UKCS (odjel KUM) gdje su se doktori pobrinuli za mene i “namjestili” me. Hvala Bogu, preživio sam udes i nije bilo potrebe da se operišem. Nakon što sam prenoćio na odjelu pušten sam na kućno lječenje. Trenutno sam kući i dobro se osjećam. Zahvalan sam dragom Allahu koji me je spasio. Također bih da se zahvalim ljudima koji su mi pritekli u pomoć dok nisam bio pri svijesti na mjestu udesa te osoblju odjela KUM na UKCS-u. Još bih se zahvalio i redatelju, gos. Danisu Tanoviću na ljepim riječima i željama. Nadam se da će odgovorni biti uhvaćeni i privedni pravdi. Ostajte mi zdravo i pazite kako vozite”, poručio je mladić.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010