Biznis

Oglasio se na Instagramu: Ivan Rakitić oduševljen visočkim suhomesnatim proizvodima

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglasio se na Instagramu: Ivan Rakitić oduševljen visočkim suhomesnatim proizvodima – Rakitić je već nekoliko sezona prvotimac Barcelone i jedan od najboljih igrača Hrvatske. Ovaj veznjak katalonskog kluba je aktivan na društvenim mrežama, a danas je pozitivno iznenadio svoje fanove u Bosni i Hercegovini.

On je objavio Instagramu story na kojem se vidi izdvojeni asortiman proizvoda mesne kompanije “Vimes” iz Visokog. Teško da neko može da odoli ovim proizvodima, a i zvijezda Barcelone je očito oduševljena tradicionalno susenim visočkim suhomesnatim proizvodima.

Sigurno da je ovo i odlična reklama za meso iz BiH, ali i kompaniju Vimes jer Rakitić na svom Instagram profilu ima preko 17 miliona pratitelja.

Rakitić je uz ovu fotografiju dodao i nekoliko emotikona koji jasno pokazuju da uživa u ovim proizvodima. Za kompaniju Vimes ovo je sigurno veliko priznanje od zvijezde Barcelone i dokaz da su na pravom putu jer su se našli na trpezi veznjaka jednog od najboljih klubova svijeta.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno