Oglasi

Oglas za posao: Stručni saradnik za HR i pravne poslove

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Prevent grupacija se strateški diversificirala značajnim prisustvom u industriji mode, obuće i odjeće u kojoj je prepoznala potencijal rasta i sinergijske učinke kroz vertikalnu integraciju.

Divizija Mode predstavlja konsolidaciju proizvoda i usluga sa dodanom vrijednošću koje kompanije pružaju svojim kupcima, sa pristupom kreiranja različitog proizvodnog miksa u okviru modne divizije Prevent grupe. Ako ste u potrazi za izazovima, težite usavršavanju, uporni ste, odgovorni i želite biti dio našeg tima, pridružite nam se. Za BFM d.o.o. tražimo proaktivnu i motivisanu osobu za poziciju:

Stručni saradnik za HR i pravne poslove (m/ž)
Mjesto rada: Zenica

Stručni saradnik za HR i pravne poslove adekvatno i ažurno obavlja personalne i pravne poslova iz oblasti upravljanja ljudskim resursima i drugih pravnih poslova.

Brine se o zaposlenicima i doprinosi angažmanu i motivaciji grupa i timova zaposlenika kroz sistematičan i sveobuhvatan model upravljanja ljudskim resursima i segmente personalne administracije, zapošljavanja, nagrađivanja, obuke i razvoja, i u skladu je sa strategijom i vrijednostima organizacije i Divizije mode.

Operativno provodenje svih poslova iz pravnog domena, te saradnja sa sudskim, upravnim i drugim organima u pribavljanju dokumentacije za rad i registraciju društva te postupanje po ugovornim obavezama sa ino partnerima

Odgovornosti:

Personalna administracija, proces zapošljavanja, obuke i razvoja, pružanje operativne pravne podrške u izvršavanju svih procesa rada. Davanje smjernica, pravnih mišljenja i tumačenja za potrebe organizacijskih jedinica društva. Koncipiranje i izrada ugovora, zapisnika i drugih internih akata. Pružanje pravne podrške u pripremi procedura, odluka i drugih internih akata. Praćenje zakona, propisa i sudske prakse

Opći uslovi i potrebne vještine:

• VII. stepen stručne spreme (VSS) ili II. ciklus visokog obrazovanja (master, 300 ECTS bodova), studij prava
• Minimalno 2 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima
• Aktivno poznavanje engleskog jezika
• Dobre komunikacijske vještine
• Dinamičnost, fleksibilnost i otvorenost promjenama (spremnost na kontinuirano usavršavanje)
• Proaktivnost u obavljanju poslova i rješavanju problema
• Položen pravosudni ispit je prednost
• Položen vozački ispit B kategorije- aktivan vozač.
Nudimo:
• Rad u modernom i prijatnom okruženju;
• Zanimljiv, dinamičan i kreativan posao;
• Mogućnost profesionalnog i ličnog razvoja.

Ako vam je opisano radno mjesto interesantno i prepoznajete se u opisanom profilu, pošaljite nam vašu prijavu interesovanja i biografiju na adresu [email protected]. Oglas ostaje otvoren sedam dana od dana objavljivanja, ili do popunjavanja pozicija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno