Oglasi

Oglas za posao: Šivači

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Kompanija Jifeng Automotive Interior BH d.o.o osnovana je u maju 2018. godine i u vlasništvu je Jifeng Automotive Interior GmbH Njemačka sa sjedištem u Kitzingenu. Nakon osnivanja JAI GmbH Njemačka i početka proizvodnje konzola (nasloni za glavu i ruke) za interijere automobila na europskom tržištu u Češkoj, javila se potreba za dobavljačem presvlaka za ove proizvode. Tako je nastala ideja za proizvodnju presvlaka unutar grupe, pa je osnovana kompanija u BiH. JAI BH se bavi proizvodnjom presvlaka za autodijelove, navlaka za glavu i naslona za ruke. Surađujemo sa velikim europskim dobavljačima automobila kao što su BMW, Audi, VW, Daimler – Mercedes, Škoda Auto.

Usljed potrebe za proširenjem poslovnih aktivnosti na našoj novoj lokaciji sa sjedištem u gradu Zenica, ul. Sarajevska br.364., Drivuša, Zenica, raspisujemo oglas za poziciju:

Šivač

(30 izvršilaca, lokacija Zenica)

Posebni zadaci:

  1. vladanje različitim fazama rada, šivačim mašinama i specijalnim mašinama,
  2. stalna samokontrola kvalitete šivanja,
  3. posebna provjera prvog i zadnjeg dijela na tačnost, prema radnim i kontrolnim  uputama s dokumentacijom, kontrola slike šava nakon svake promjene špule,
  4. održavanje mašine s dokumentacijom.

 

Uslovi:

IV, III, NK stepen stručne spreme

Poželjno radno iskustvo u autoindustriji, ali nije neophodno

Kandidatima nudimo:

Stimulativna finansijska primanja

Mogućnost bonusa za dostizanje norme i učinkovitost

Obuku od strane naših iskusnih trenera (iskustvo je poželjno, ali nije neophodno)

Pridružite se našem timu!

Prijave možete poslati na e mail adresu: [email protected] ili lično popuniti prijavu na adresi kompanije: Jifeng Automotive Interior BH d.o.o., ul. Sarajevska br.364., Drivuša, Zenica.

Krajnji rok za slanje prijava je 05.06.2024.godine.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno