Oglasi

Oglas za posao: Profesor/ica predškolskog odgoja i obrazovanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglas za posao: Profesor/ica predškolskog odgoja i obrazovanja

[Mjesto rada: Zenica, Zavidovići, Kakanj]

„Asocijacija za razvoj LEDA“ za potrebe projekta „PEACH“ (Predškolsko obrazovanje za svu djecu), raspisuje konkurs za odgajatelja/odgajateljicu na određeni period, do 30.06.2019. godine.

 Potrebni uslovi:

  • VSS, Pedagoški fakultet, smjer predškolski odgoj i obrazovanje (kopija diplome)
  • Najmanje 12 mjeseci radnog iskustva na poslovima odgojno-obrazovnog rada
  • Položen stručni ispit (kopija)
  • Poznavanje rada na računaru (MS Office)
  • Prednost je poznavanje engleskog jezika, nivo B2-C1
  • Potrebno je da mjesto prebivališta kandidata bude u gradu za koji aplicira na radno mjesto

Uz motivacijsko pismo sa kratkom biografijom, kandidati trebaju dostaviti:

– Dokaz o stečenom radnom iskustvu

Radni zadaci: stvaranje odgovarajućih uvjeta za rast i razvoj svakog djeteta, partnerstvo s porodicom, organizacija odgojno-obrazovnog rada s djecom ranog i predškolskog uzrasta kroz realizaciju plana Cjelovitog razvojnog programa i Obaveznog programa, izrada globalnih i operativnih planova rada za odgojnu grupu, vođenje pedagoške dokumentacije i personalne dokumentacije djece iz odgojne grupe, praćenje potrebe za nabavkom didaktičkog materijala i opreme u odgojno-obrazovnom radu s djecom, pripremanje i struktuiranje radnog ambijenta u u skladu sa tematskim i programskim ciljevima, saradnja s porodicom, stručnim saradnicima, lokalnom zajednicom i drugim odgojno-obrazovnim ustanovama, kontinuirano stručno usavršavanje.

Uz motivacijsko pismo s kratkom biografijom, traženu dokumentaciju poslati na e-mail adresu: [email protected] sa naznakom: konkurs_profesor_naziv grada za koji se prijavljujete. Konkurs je otvoren od dana objavljivanja na društvenoj mreži do 15.08.2018. godine. Kandidati koji budu ispunjavali potrebne kvalifikacije i uđu u uži krug, biće pozvani na intervju.

NAPOMENA: Asocijacija za razvoj LEDA zadržava pravo poništenja oglasa u slučaju neispunjavanja tehničkih i finansijskih uslova.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno