Oglasi

Oglas za posao: potrebno više radnika predškolskoj ustanovi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Oglas za posao: potrebno više radnika predškolskoj ustanovi – Na osnovu člana 34. Zakona o radu Federacije Bosne i Hercegovine („Službene novine Federacije Bosne i Hercegovine“, br. 26/16), Privatna predškolska ustanova „Kidtropolis“ Zenica  27.11.2019. godine raspisuje
KONKURS za prijem radnika na određeno radno vrijeme i to:
1. Direktorica privatne predškolske ustanove
2. Profesorica predškolskog odgoja i obrazovanja/odgajateljica
3. Medicinska sestra-pedijatrijski smjer
4. Stručni saradnik-Logoped
5. Stručni saradnik-Psiholog /Senzorni terapeut
6. Kuharica
Osnovni uslovi koje bi kandidati trebali ispunjavati:
* Za poziciju 1. završen odgovarajući fakultet  VSS – Profesor predškolskog odgoja i obrazovanja, najmanje prvi studijski ciklus u području predškolskog odgoja, specijalne pedagogije i psihologije, i najmanje pet godina rada na poslovima odgoja i obrazovanja, a naročito se ističe svojim radom u organizaciji odgojno-obrazovne djelatnosti, pedagoškoj teoriji i praksi.
* Za poziciju 2. završen odgovarajući fakultet  VSS – Profesor predškolskog odgoja i obrazovanja sa položenim stručnim ispitom.
*Za pozicije 3.i 6. završena odgovarajuća stručna sprema-sss.
* Za pozicije stručnih saradnika završena odgovarajuća visoka stručna sprema i dodatni certifikati o usmjerenosti poziva
Od prijavljenih kandidata očekujemo da
kroz odgojno-obrazovni rad doprinesu praktičnoj želji ka inovativnosti u radu, odgovornoj posvećenosti profesiji te izuzetne retoričke sposobnosti, neovisno o tome koliko radnog iskustva ima.
Svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju osnovne uvjete mogu se od 27.11.2019.godine do 03.12.2019. godine prijaviti na ovaj Konkurs slanjem molbe i CV-ja na e-mail: [email protected]
Prijavljeni kandidati koji uđu u uži izbor bit će pozvani na intervju, a po prijemu će izabrani dostaviti potrebnu ovjerenu dokumentaciju.
Za dodatne upite i informacije možete pozvati na kontakt broj 062 102 555.
_


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno