Oglasi

Oglas za posao: potrebni bravari i zavarivači

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglas za posao: potrebni bravari i zavarivači – U skladu sa općim aktima i odredbama člana 29. Statuta DOO “Č.J.“ BIHAĆ, a na osnovu ukazane potrebe DOO „Č.J.“ Bihać, dana 27.06.2017. godine raspisuje slijedeći U skladu sa općim aktima i odredbama člana 29. Statuta DOO “Č.J.“ BIHAĆ, a na osnovu ukazane potrebe DOO „Č.J.“ Bihać, dana 27.06.2017. godine raspisuje slijedeći.

Č.J. d.o.o.  www.cj-doo.com iz Bihaća ,  je renomirana Kompanija koja broji 120 uposlenika i koja se bavi proizvodnjom raznih metalnih konstrukcija prema zahtjevima kupca, nasi kupci su 95% iz EU zemalja tj. Austrije i Njemačke  za koje već dugi niz godina uspješno proizvodimo , zbog povećanja kapaciteta kao i potražnje za našim uslugama raspisujemo:

KONKURS

za zasnivanje radnog odnosa

Objavljuje se konkurs za slijedeća radna mjesta:

01. Zavarivač  MIG/MAG TIG 5 izvršilaca

02. Bravar 5 izvršilaca

Pored Zakonom propisanih općih uvijeta, kandidati trebaju da ispunjavaju i slijedeće posebne uvijete:- KV/VKV/SSS – Poželjno radno iskustvo na navedenim poslovima- samostalnost u radu kao i rad u timu

Uz prijavu kandidati su dužni dostaviti dokaze o ispunjavanju općih i posebnih uvijeta.Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

Nudimo vam:kvalitetno radno mijesto kao i iznadprosječnu neto platu , mogućnost za rad prekovremeno rad u drustvenoj atmosferipriliku za napredovanje u svojoj struciKandidatima koji zasnuju radni odnos u doo “Č.J.” Bihać, a imaju mjesto prebivališta izvan

Unsko-Sanskog kantona, obezbijeđen je smještaj u Bihaću od strane poslodavca.
Konkurs ostaje do popune upražnjenih radnih mjesta.

Kandidati su dužni svoje prijave sa potpunom dokumentacijom, lično ili putem pošte, dostaviti na adresu Firme :
DOO”Č.J.”BIHAĆ , Ul. Mlinska b.b. , 77 000 BIHAĆ , sa naznakom“PRIJAVA NA KONKURS”  ili na e- mail: [email protected].
DOO “Č.J.”BIHAĆ

Izvršni Direktor Dino Čavkić, ing.građ.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno