Oglasi

Oglas za posao: Odgajatelj/ica i Medicinska sestra/tehničar

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na osnovu potreba posla Privatna predškolska ustanova „Abakus“ Zenica, dana 10.6.2024. godine, raspisuje K O N K U R S za sljedeća radna mjesta:

1. Odgajatelj/ica – Profesor/ica predškolskog odgoja i obrazovanja – puna norma – 1 izvršilac sa položenim stručnim ispitom i iskustvom u struci,
2. Odgajatelj/ica pripravnik/ca – Profesor/ica predškolskog odgoja i obrazovanja – puna norma – 1 izvršilac bez položenog stručnog ispita,
3. Medicinska sestra/tehničar – SSS – puna norma – 1 izvršilac.

NAPOMENA: Zaposlenici koji krenu sa radom u toku ljeta mogu se dogovoriti sa upravom vrtića o korištenju slobodnih dana ili godišnjem odmoru za vrijeme ljeta.

Svi zainteresirani kandidati koji ispunjavaju osnovne uvjete mogu se do 17.6.2024. godine prijaviti na ovaj Konkurs slanjem molbe i CV-ja na e-mail: [email protected] ili slanjem molbe i CV-ja u zatvorenoj adresiranoj koverti putem pošte na adresu:

PPU „Abakus“ Zenica
Fra Ljube Hrgića 12
72 000 Zenica
PRIJAVA NA KONKURS

Kandidati koji budu ispunjavali uvjete Konkursa biti će pozvani na intervju, kada će donijeti originalne dokumente o obrazovanju i iskustvu na uvid. Kandidati koji budu izabrani do početka rada bit će dužni dostaviti ovjerenu dokumentaciju i ljekarsko uvjerenje.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno