Oglasi

Oglas za posao: Bicom Systems- prilika za studente ekonomije u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglas za posao: Bicom Systems- prilika za studente ekonomije u Zenici – Bicom Systems oglas za posao: Finance and Accounting – Intern

Bicom Systems, IT kompanija sa uredom u Zenici, raspisuje oglas za posao, na poziciju Interna za finansije i računovodstvo.

Prijaviti se mogu studenti ekonomije (druge i treće godine) uz potrebno znanje:
• engleskog jezika,
• MS Office (MS Excel paketa),
• sa odličnim organizacijskim vještinama

Šta rad na ovoj poziciji podrazumijeva, koje benefite ostvarujete radeći za Bicom Systems, te kako se prijaviti – saznajte na sljedećem linku:

https://www.bicomsystems.com/finance-and-accounting-intern/

Bicom Systems je IT kompanija, koja se već 15 godina bavi kreiranjem i razvojem telekomunikacijskih softwera za kompanije na svim kontinentima. Tim od preko 100 uposlenih nalazi se u uredima u Bosni i Hercegovini (Sarajevo, Tuzla, Zenica), Engleskoj (London), Kanadi (New Brunswick), Italiji (Firenca), Južnoj Africi, SAD-u.. Sedam “in-house” proizvoda koriste se širom svijeta, na čijim razvojima svakodnevno rade mladi genijalci. Pored hackathona, studentima elektrotehnike, informatike i računarstva nude priliku za plaćenu praksu, gdje svoje znanje i karijeru mogu usavršavati uz vodeće stručnjake. Svake godine program plaćene prakse broji preko 10 studenata, koji nakon završetka studija postaju fulltime uposlenici.

Pored toga, Bicom Systems je u stalnoj potrazi za IT profesionalcima, te imaju nekoliko otvorenih pozicija. Vašu sljedeću priliku možete potražiti putem LINKA, gdje se nalaze ponude za posao kompanije Bicom Systems u BiH ili pratite društvene mreže za više informacija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno