Oglasi

Oglas za posao: Besplatan stan u Dubaiju, plata 2.115 eura

Oglas za posao: Besplatan stan u Dubaiju, plata 2.115 eura – Najveći avioprevoznik sa Bliskog istoka, kompanija Emirates, traga za kabinskim osobljem u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Narednih sedmica bit će održani invervjui sa kandidatima.

Kada je riječ o BiH, takozvani “Otvoreni dan” ove kompanije bit će održan u 1. februara u Hotelu Evropa (Vladislava Skarića 5) s početkom u 8 sati.

Prije toga će ovakvi događaji biti održani 20. januara u Rijeci i 27. januara u Zagrebu. Kada je riječ o Srbiji, događaj će biti održan u Beogradu 29. januara te ponovo 27. februara.

Kandidati trebaju ponijeti CV i fotografiju.

Kriteriji uključuju dob od najmanje 21 godinu, doseg ruku od 212 centimetara (prilikom stajanja na vrhovima prstiju), završenu srednju školu i znanje engleskog jezika (govornog i pisanog). Kandidati ne smiju imati tetovaže na vidnim mjestima i moraju biti fizički sposobni da odgovore zadacima.

Ako svi uslovi budu ispunjeni, finalni intervjui će biti održani tokom iste sedmice.

Ostali detalji mogu se naći ovdje.

Inače, benefiti za rad u Emiratesu uključuju mjesečne plate od oko 2.115 eura, besplatan smještaj u Dubaiju, pokrivene troškove letova, 30 dana godišnjeg odmora godišnje itd., prenio je BiznisInfo English

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem