Oglasi

Oglas za posao: Besplatan stan u Dubaiju, plata 2.115 eura

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Oglas za posao: Besplatan stan u Dubaiju, plata 2.115 eura – Najveći avioprevoznik sa Bliskog istoka, kompanija Emirates, traga za kabinskim osobljem u BiH, Hrvatskoj i Srbiji. Narednih sedmica bit će održani invervjui sa kandidatima.

Kada je riječ o BiH, takozvani “Otvoreni dan” ove kompanije bit će održan u 1. februara u Hotelu Evropa (Vladislava Skarića 5) s početkom u 8 sati.

Prije toga će ovakvi događaji biti održani 20. januara u Rijeci i 27. januara u Zagrebu. Kada je riječ o Srbiji, događaj će biti održan u Beogradu 29. januara te ponovo 27. februara.

Kandidati trebaju ponijeti CV i fotografiju.

Kriteriji uključuju dob od najmanje 21 godinu, doseg ruku od 212 centimetara (prilikom stajanja na vrhovima prstiju), završenu srednju školu i znanje engleskog jezika (govornog i pisanog). Kandidati ne smiju imati tetovaže na vidnim mjestima i moraju biti fizički sposobni da odgovore zadacima.

Ako svi uslovi budu ispunjeni, finalni intervjui će biti održani tokom iste sedmice.

Ostali detalji mogu se naći ovdje.

Inače, benefiti za rad u Emiratesu uključuju mjesečne plate od oko 2.115 eura, besplatan smještaj u Dubaiju, pokrivene troškove letova, 30 dana godišnjeg odmora godišnje itd., prenio je BiznisInfo English



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno