Nogomet

Održana sjednica Izvršnog odbora NS ZDK

Održana sjednica Izvršnog odbora NS ZDK
Održana sjednica Izvršnog odbora NS ZDK
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana sjednica Izvršnog odbora NS ZDK- Juče (četvrtak) održana je redovna 27. sjednica Izvršnog odbora Nogometnog Saveza Zeničko-dobojskog kantona, objavili su na oficijelnoj stranici NS ZDK. Na sjednici su usvojeni izvještaji o takmičenju i suđenju na ligama kojima rukovodi Savez za takmičarsku 2015/2016 godinu, sa generalnom ocjenom da je takmičenje i suđenje provedeno u skladu sa propozicijama NSZDK.

U Nogometnom Savezu Zeničko-dobojskog kantona nedavno je završeno ligaško i KUP takmičenje ZDK. Pobjednik Kantonalne lige je NK Zmaj iz Buzić Mahale, a pobjednik Kupa je NK Nemila iz Nemile.

Usvojene su izmjene u Propozicijama za takmičenje Kantonalne i omladinskih liga, tako da se u sezoni 2016/2017. u Nogometnom savezu ZDK u svim takmičenjima kojima rukovodi savez, uvodi informatički COMET sistem. Predhodno će se obaviti stručno usavršavanje službenih lica i predstavnika klubova.

Dana 20.06.2016. godine istekao je rok klubovima za dostavljanje aplikacija kandidata za organe i tijela saveza, na sva tri nivoa organizovanja.
Za disciplinskog sudiju Druge lige FBiH, grupa „Centar“ predložen je Meho Alibašić iz Zenice.

Naredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza ZDK biće održana za dvije sedmice kada će se odrediti i tačan datum održavanja Izborne skupštine NS ZDK.

E.Imamović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno