Nogomet

Održana sjednica IO NS ZDK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama Nogometnog saveza Zeničko dobojskog kantona u Zenici održana je sjednica Izvršnog odbora na kojoj je razmatrano desetak tačaka dnevnog reda, među ostalim Informacija sa održanih sjednica Izvršnog odbora NS BiH i Federalnog nogometnog saveza.
Među odlukama sa sjednice nalazi se i prijem klubova u članstvo Kantonalnog saveza, kao i kalendar takmičenja u Kantonalno ligi ZDK.
Tim povodom Muhamed Begagić, predsjednik kantonalnog saveza i član IO NS/FS BiH je izjavio:
„Dva kluba, NK Moševac i NK Čaja -Visoko primljeni su u članstvo Kantonalnog saveza, a utvrđen je i kalendar takmičenja za jesenji dio takmičarske 2015/2016. godine. Kantonalna liga počinje 25. avgusta i trebala bi biti okončana do novembra, a ako vremenske prilike dozvole, jesenji dio bi se okončao 15. novembra, u suprotnom igrat će se dva kola srijedom, ili će se igrati na proljeće“.
Begagić je istakao da je izvršeno i usklađivanje Statuta Nogometnog saveza ZDK sa istim dokumentom krovne bh. kuće nogometa/fudbala. Utvrđena je i lista službenih lica za narednu takmičarsku sezonu.

E.Imamović za Zenicablog



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno