Politika

Održana sjednica Gradskog odbora ASDA Zenica

Održana sjednica Gradskog odbora ASDA Zenica
Održana sjednica Gradskog odbora ASDA Zenica
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana sjednica Gradskog odbora ASDA Zenica – Dana 07.04.2017. godine održana je sjednica Gradskog odbora ASDA stranke Zenica.

Na sjednici je razmatrano aktuelno društveno-političko stanje na području grada Zenice. Tom prilikom je zaključeno da u skladu sa svojim programskim ciljevima i smjernicama koje svakodnevno dobija od svojih birača i od drugih građana Zenice, ASDA stranka uspješno provodi svoju zacrtanu političku platformu.

U skladu sa izbornim rezultatima, konstatovano je da ASDA stranka nije ni s kim u koalicijskoj vlasti, od gradskog nivoa pa preko kantonalnog, federalnog i državnog. Jasno je naglašeno da vlast obnašaju i provode koalicijski partneri koji su na vlasti, ali da će stranačko rukovodstvo i gradski vijećnici ASDA strankepodržavati sve projekte i inicijative koji su u interesu građana Zenice i koji su u skladu sa zakonskim propisima.

U tom smislu ASDA stranka će maksimalno podržati rad na terenu svojih aktivista i članova, kako bi se zajedno sa građanima iznašla najpovoljnija rješenja i pokrenule inicijative za poboljšanje kvaliteta života, harmonizirano i na selu i u gradu (Kraj).

Predsjednik Gradske organizacije
Safet Turković



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno