Nogomet

Održana press konferencija pred utakmicu NK Čelik – FK Mladost DK

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održana press konferencija pred utakmicu NK Čelik – FK Mladost DK – Danas je u press sali NK “Čelik” održana press konferencija povodom utakmice 18.kola BHT PL u kojoj ekipa NK “Čelik” dočekuje ekipu FK “Mladost” na domaćem terenu.

Medijima su se obratili šef stručnog štaba NK “Čelik” Adnan Ornek i jedan od standardnih prvotimaca Tin Karamatić.

Trener Adnan je press otvorio porukom podrške upućene sinu dugogodišnjeg saradnika Kluba, Hadžić Jasmina (Blicko) za što brže ozdravljenje. Takođe, trener Adnan je čestitao 30.rođendan navijačkoj skupini Robijaši koji pripremaju specijalnu koreografiju tim povodom na sutrašnjoj utakmici.

Trener Adnan Ornek, iako smatra da će utakmica biti izuzetno teška i izazovna, vjeruje u tri boda na domaćem terenu, obzirom na igru kakvu su do sada u domaćim utakmicama prikazivali igrači NK “Čelik”.

Pored povrijeđenih igrača Moussa Marone, Vrhovac Vedrana, te Jamak Nermina koji u ovoj utakmici neće izaći na teren zbog žutih kartona, ekipa je spremna i na okupu, a trener Adnan je istakao da je od velike važnosti to što se u igru vraća Salčinović Fenan koji će svojim iskustvom sigurno mnogo doprinijeti ovoj utakmici.

Tin Karamatić se složio sa trenerom Ornek Adnanom, i naglasio da će ekipa dati sve od sebe kako bi pobjedom osigurali mjesto na tabeli do kraja prvog dijela sezone, ali kako bi istu poklonili za rođendan navijačkoj skupini Robijaši, koji su uz ovaj Klub 30 godina.

Utakmica je na rasporedu u subotu, 24.novembra na stadionu Bilino polje, sa početkom u 17:00.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno