Zenica

Održan sastanak Tima za izradu Plana kapitalnih investicija Grada Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan drugi radni sastanak Tima za izradu Plana kapitalnih investicija Grada Zenica za period  2017.-2020. godine – Danas je Koordinacioni tim za izradu Plana kapitalnih  investicija  Grada Zenica za period 2017.-2020. godina, koga je formirao Gradonačelnik Fuad Kasumović, održao drugi radni sastanak. Tom prilikom  usvojeni su zapisnik sa sastanka  koji je održan 06. aprila 2017. godine i Poslovnik o radu Koordinacionog tima.  Nakon provedene diskusije usaglašeni su Kriteriji za ocjenu projekata/investicija i Kalendar za izradu Plana kapitalnih ulaganja. Dogovoreno je da članovi Tima do kraja ove sedmice  daju primjedbe na Prijedlog projektnog obrasca.

Ova aktivnost odvija se u okviru Programa  certifikacije gradova i općina sa povoljnim poslovnim okruženjem u Jugoistočnoj Evropi (BFC SEE) u kome učestvuje i Grad Zenica. BFC SEE je jedinstven program  za poboljšanje kvaliteta usluga i informacija koje lokalne samouprave u regiji Jugoistočne Evrope pružaju privrednicima. Program ima za cilj da unaprijedi saradnju gradske uprave, privrednika i svih drugih aktera koji su uključeni u  proces privlačenja i realizacije investicija.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno