Info

Održan sastanak sa koordinatorima Mreže mladih Muftiluka zeničkog

Održan sastanak sa koordinatorima Mreže mladih Muftiluka zeničkog – U utorak 12. novembra 2019. godine u Muftijstvu zeničkom održan je radni sastanak sa koordinatorima za rad s mladima na nivou medžlisa Islamske zajednice Muftiluka zeničkog.

Sastanku u Uredu muftije kojim je predsjedavao muftija zenički hfz. dr. Mevludin ef. Dizdarević prisustvovali su: Edin ef. Kavazović, rukovodilac Službe za vjerske poslove i obrazovanje, Sumedin ef. Kobilica iz Zenice, koordinator Muftijstva zeničkog, Muamer ef. Dizdarević iz Zenice, Irdin ef. Tutnjić iz Žepča, Salih ef. Muharemović iz Zavidovića, Salih ef. Subašić iz Maglaja, Belmin ef. Bašić iz Tešnja, Hazim ef. Vehabović iz Doboja i Halid ef. Halilović iz Teslića.

Na sastanku je prezentirana informacija o realiziranim aktivnostima u 2019. godini, kao i okvirni plan projekata Mreže mladih u 2020. godini. Posebna pažnja posvećena je analizirealiziranih aktivnosti u vezi sa projektom ”Sportske kladionice i opasnost ovisnosti o klađenju”. Muftija zenički u svom obraćanju zahvalio se koordinatorima na angažmanu u Mreži mladih, čestitao im na postignutim rezultatima, te je izrazio zadovoljstvo aktivnostima i realiziranim projektima.

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem