Zenica

Održan sastanak Radnog predsjedništva sa predstavnicima NK Čelik Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Održan sastanak Radnog predsjedništva sa predstavnicima NK Čelik Zenica – Sastanak Radnog predsjedništva Gradskog vijeća Zenica sa predstavnicima Upravnog odbora u ostavci, UG „Robijaši 1988“, Radne zajednice i trenera Omladinskog pogona održan je 17.08.2020. godine u velikoj Sali Grada Zenica.

Cilj sastanka je bio priprema za hitnu sjednicu Gradskog vijeća o problemima u NK „Čelik“ Zenica koja će se održati u četvrtak, 20.08.2020. godine, odnosno formulisanje realnih zahtjeva svih predstavnika kluba kako bi se na najadekvatniji način, uz podršku kako Gradskog vijeća tako i Gradske uprave, došlo do rješenja situacije u kojoj se našao simbol našeg grada.

Sastanak je protekao u atmosferi konstruktivnih prijedloga i razmjene mišljenja, što je svim učesnicima dalo nadu da će se uz malo dobre volje svih zainteresovanih strana pronaći najbolje rješenje za opstanak i dalji razvoj našeg kluba.

Predsjedavajuća Gradskog vijeća Zenica

18.08.2020. godine

Diana Bešić



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno