Biznis

Održan prvi Meetup Zeforge community-a

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

U prostorijama ICC-a održan prvi Meetup Zeforge community-a. ZeForge community nastao je prije svega udruživanjem snaga davno osnovanog udruženja LugZe (Linux udruženje građana Zenica) i ICC-a, kao i ostalih freelancera, vlasnika i zaposlenika u IT kompanijama i zaljubljenika u IT iz Zenice sa željom da se okupe svi oni  koji žele da se druže, podijele svoja iskustva i nešto nauče iz oblasti IT-a.

Prvi sastanak obilježio je razgovor sa Bakirom Čičkom, senior developerom na temu “Šta znači biti programer?”.  Veoma zanimljiva diskusija i razgovor na ovu temu garant su još veće posjete u narednom periodu. Obavještavamo sve one koji žele da nam se pridruže, da će se u narednom periodu održavati redovni Meetup sastanci ZeForge community-a svake druge subote u 17:00 u prostorijama Impulsnog kreativnog centra.

Svakako da nas očekuje mnogo zanimljivih razgovora i zajedničkih aktivnosti u okviru ZeForge Community-a. Za više informacija pratite nas na društvenim mrežama. United we forge!

ZEDA ICC / FOTO: ZeForge community

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno